First time installation

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
Mrtn
Novice Crafter
Posts: 5
Joined: Mon Feb 27, 2017 4:59 pm

First time installation

Post by Mrtn » Fri Jun 23, 2017 5:49 pm

Hi!
I got back in the game a couple months ago on the swgemu server basilisk and am now trying to install swgaide and cant get it going.

I got the github release v0.0.12 but when choosing the installation folder it wont load the profile data. I tried manually choosing the swgemu folder that has the swgemu.exe in it (on my compy its C:\Program Files (x86)\SWGEmu Client\SWGEmu ) but it doesnt load characters.

I tried reading all the help and posts but couldnt come up with a solution.

Any ideas what might go wrong?

Mrtn
Novice Crafter
Posts: 5
Joined: Mon Feb 27, 2017 4:59 pm

Re: First time installation

Post by Mrtn » Mon Jun 26, 2017 4:58 pm

Just restarting it several times fixed it, no issues. thanks guys :D

User avatar
Savacc
Architect & Shipwright Forum Moderator
Posts: 1157
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:45 pm
Location: Central Oregon

Re: First time installation

Post by Savacc » Wed Jun 28, 2017 2:35 am

That would have been my advise :mrgreen: after installing, you need to exit and start SWGAide a couple times for it to "find" and set up all it needs to, to run.

pooks1
Novice Crafter
Posts: 3
Joined: Thu Dec 07, 2017 5:53 pm

Re: First time installation

Post by pooks1 » Thu Dec 07, 2017 6:08 pm

where did the program install? I don't know how to run it since I cant find it

User avatar
Savacc
Architect & Shipwright Forum Moderator
Posts: 1157
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:45 pm
Location: Central Oregon

Re: First time installation

Post by Savacc » Fri Dec 08, 2017 3:52 am

The short answer is wherever you told it to instal.

You will want to instal SWGAide in the same folder as the SWG server you want to use SWGAide resides.

If you want to play on more than one server, then it is best to instal your SWG disks in separate folders for each server, than download and instal SWGAide in each folder as well.

pooks1
Novice Crafter
Posts: 3
Joined: Thu Dec 07, 2017 5:53 pm

Re: First time installation

Post by pooks1 » Sat Dec 16, 2017 3:40 pm

It's automatically detecting a folder path to test center in a different folder. I have no option to tell it which patch. It is inside the VoH folder at the top level of the C drive and it is not letting me choose that when I launch the exe file.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests