Posting Resources Without Stats

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
MasterArmourSmith
Novice Crafter
Posts: 2
Joined: Thu Jul 10, 2008 4:49 pm

Posting Resources Without Stats

Post by MasterArmourSmith » Tue Aug 04, 2009 3:11 pm

Is it possible to change the add resources interface so that a person cannot enter resources unless they include the stats?

User avatar
Belisama
Intermediate Crafter
Posts: 248
Joined: Sun Sep 09, 2007 12:06 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Posting Resources Without Stats

Post by Belisama » Tue Aug 04, 2009 5:14 pm

MasterArmourSmith wrote:Is it possible to change the add resources interface so that a person cannot enter resources unless they include the stats?
I hope they don't do it.
2 Reasons:
1. knowing that a specific (maybe named) resource can be very valuable
2. knowing when the resource spawns can be very valuable.

So: better an contribution without stats (so you know that the resource is there already) then no contribution at all.

See also:
How to update SWGCraft:
You are encouraged to always submit a new resource, even when you do not have its stats, see No Stats vs. With Stats. (BTW that's a sticky in this forum)

Best
Bel
Image
Your domestic trader at Starsider TOG Mall: Tat WP -5101 -3308
You have resource for sale ? Check the TOG Holonet Channel for my offer
In Memoriam for all BE

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Posting Resources Without Stats

Post by Sobuno » Wed Aug 05, 2009 8:21 pm

What Belisama said. This will not be changed

User avatar
Savacc
Architect & Shipwright Forum Moderator
Posts: 1208
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:45 pm
Location: Central Oregon

Re: Posting Resources Without Stats

Post by Savacc » Thu Aug 06, 2009 4:54 am

A further consideration is that anytime a new resource spawns it is always taking the place of a resource that has despawned. Most of the time it is going to be the same class of resource. For instance, when a new "Naboo Wild Wheat" spawns, it means the old one is gone. If someone were harvesting the old "Naboo Wild Wheat" knowing a new one has spawned would be very valuable, because it means its time to change that harvester.
Ofcourse the above is not always true, for instance if the new resource is a "Steel" it does not always replace an older steel, and if it did, it would not nessessarily be the steel you were harvesting.

JediScout
Novice Crafter
Posts: 11
Joined: Tue Jul 21, 2009 6:14 am

Re: Posting Resources Without Stats

Post by JediScout » Thu Aug 06, 2009 12:51 pm

It's nice to have what is out there, even if the stats are missing, as you now know what to go sample for to find the stats.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 24 guests