Am I doing something wrong?

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
Meria
Novice Crafter
Posts: 4
Joined: Wed Apr 16, 2008 1:27 am

Am I doing something wrong?

Post by Meria » Sat Sep 27, 2008 3:34 pm

Every time I try to load my droid information I get this error.

Incorrect integer value: '' for column 'resources_er' at row 1/home/swgcraft/public_html/dev/global_functions.php: 1382

Is that something particular to tcprime, or do I have some settings that need to be changed?

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Zimoon » Sat Sep 27, 2008 3:50 pm

I am no Dev here, one of them will probably show up soonish. Just wanted to say two things:
  1. Welcome here, great to see new players around :D
  2. Try SWGAide, in my signature, using ISDroids with SWGAide is most probably the best thing you can do ;)
/Zimoon

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Sobuno » Sat Sep 27, 2008 8:04 pm

Just posting to let myself know I'll take a look at this in the morning

Meria
Novice Crafter
Posts: 4
Joined: Wed Apr 16, 2008 1:27 am

Re: Am I doing something wrong?

Post by Meria » Sat Sep 27, 2008 10:00 pm

Zimoon wrote:I am no Dev here, one of them will probably show up soonish. Just wanted to say two things:
  1. Welcome here, great to see new players around :D
  2. Try SWGAide, in my signature, using ISDroids with SWGAide is most probably the best thing you can do ;)
/Zimoon
I have been tracking the flora on prime for a while, and I did give SWGAide a shot, but it never would show any of my toons. After I fought with it a few weeks and reinstalled it and java a few times,I gave it up for the time being. It's hours of work to enter all this by hand like I am doing.

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Zimoon » Sat Sep 27, 2008 11:20 pm

Meria wrote:
Zimoon wrote:I am no Dev here, one of them will probably show up soonish. Just wanted to say two things:
  1. Welcome here, great to see new players around :D
  2. Try SWGAide, in my signature, using ISDroids with SWGAide is most probably the best thing you can do ;)
/Zimoon
I have been tracking the flora on prime for a while, and I did give SWGAide a shot, but it never would show any of my toons. After I fought with it a few weeks and reinstalled it and java a few times,I gave it up for the time being. It's hours of work to enter all this by hand like I am doing.
I wi ll roll a toon at TCPrime again and have a look.
/Zimoon

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Sobuno » Sun Sep 28, 2008 10:27 am

Can you tell me the name of the ISD report you're trying to upload?

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Zimoon » Sun Sep 28, 2008 12:24 pm

Zimoon wrote:
Meria wrote:
Zimoon wrote:I am no Dev here, one of them will probably show up soonish. Just wanted to say two things:
  1. Welcome here, great to see new players around :D
  2. Try SWGAide, in my signature, using ISDroids with SWGAide is most probably the best thing you can do ;)
/Zimoon
I have been tracking the flora on prime for a while, and I did give SWGAide a shot, but it never would show any of my toons. After I fought with it a few weeks and reinstalled it and java a few times,I gave it up for the time being. It's hours of work to enter all this by hand like I am doing.
I wi ll roll a toon at TCPrime again and have a look.
/Zimoon
I just rolled a toon at TCPrime and it worked flawlessly with SWGAide. Possibly you didn't notice the difference between SWG and TC, is that so? See image. Either way, if you encounter problems, please post them here in the SWGAide thread so I can help you fix them, I appreciate any bug and issue report, always :)

/Zimoon

Meria
Novice Crafter
Posts: 4
Joined: Wed Apr 16, 2008 1:27 am

Re: Am I doing something wrong?

Post by Meria » Sun Sep 28, 2008 4:42 pm

I'm not sure what I did diffrent this time, but it seems to be working as of this morning. *shrug* Thanks for the help.

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Zimoon » Sun Sep 28, 2008 4:44 pm

Meria wrote:I'm not sure what I did diffrent this time, but it seems to be working as of this morning. *shrug* Thanks for the help.
Are ISDroid report upload wroking to this site?
Or is SWGAide working?

;)

/Zimoon

Meria
Novice Crafter
Posts: 4
Joined: Wed Apr 16, 2008 1:27 am

Re: Am I doing something wrong?

Post by Meria » Tue Sep 30, 2008 12:02 am

Tried the newest version of aide and it worked, so I didn't try the droid again :)

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Am I doing something wrong?

Post by Zimoon » Tue Sep 30, 2008 6:38 am

Meria wrote:Tried the newest version of aide and it worked, so I didn't try the droid again :)
Cool, enjoy. And report any problems you see, so we can help each other get it to work. Have fun /Zimoon

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests