Site Bug?....

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
Edra
Novice Crafter
Posts: 44
Joined: Mon Dec 31, 2007 5:48 pm

Site Bug?....

Post by Edra » Sat Sep 13, 2008 1:35 am

I have my global settings to Bria and showing all planets. But as of today, when I select "View Current Resources" It only shows Corellia.. Same thing happens when I select "View Recent Changes", it only shows me Corellia. I keep having to change it to all planets.

Edra
Novice Crafter
Posts: 44
Joined: Mon Dec 31, 2007 5:48 pm

Re: Site Bug?....

Post by Edra » Sat Sep 13, 2008 1:39 am

Just noticed my page specific list has been changed.. The resources are listed different than the way I had them.

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Site Bug?....

Post by Zimoon » Sat Sep 13, 2008 7:39 am

I know Sobuno added some safety net for newbies yesterday, too many newcomers have added resources at the test server SWGCraft.co.uk obviously thinking they were at the right place.

Maybe he accidentally happened to change something.

I can confirm, only Corellia shows up by default but I have another option in my settings.

Perhaps the ordering of resource classes changed as well, but I managed to reorder it and it seems to have stuck.

/Zimoon

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Site Bug?....

Post by Sobuno » Sat Sep 13, 2008 10:21 am

Planet selection should stick again, Zimoon was right about it being due to the safety net introduced

Resource reordering seems to work fine for me too. Do you have any more information about what happened?

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Site Bug?....

Post by Zimoon » Sat Sep 13, 2008 12:51 pm

I just now that it was not what I had set it too. On the other side, I don't know when that migh have happened.

/Z

User avatar
Slyvampy
Lead Developer
Posts: 323
Joined: Sat Mar 24, 2007 10:00 pm
Location: England, UK
Contact:

Re: Site Bug?....

Post by Slyvampy » Sun Sep 14, 2008 9:00 pm

have to make them holes smaller on the net before roll out next time =]
Slyvampy
Founder, SWGCraft.org
http://www.swgcraft.org

Ahlora
Novice Crafter
Posts: 6
Joined: Fri Jun 27, 2008 1:16 pm

Re: Site Bug?....

Post by Ahlora » Sat Sep 20, 2008 2:48 pm

Since I tried changing my settings for specific planets as default, I'm no longer showing percentages. When I try to set it to show percentages, I get an error page about the email notifyer :(

I'd really like percentages back :)

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Site Bug?....

Post by Sobuno » Sat Sep 20, 2008 4:22 pm

Ahlora wrote:Since I tried changing my settings for specific planets as default, I'm no longer showing percentages. When I try to set it to show percentages, I get an error page about the email notifyer :(

I'd really like percentages back :)
Should be fixed now :)

Ahlora
Novice Crafter
Posts: 6
Joined: Fri Jun 27, 2008 1:16 pm

Re: Site Bug?....

Post by Ahlora » Sun Sep 21, 2008 11:54 am

Thanks :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests