Filters not working?

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
fys
Novice Crafter
Posts: 2
Joined: Thu Sep 06, 2007 2:00 am

Filters not working?

Post by fys » Fri Aug 08, 2008 3:20 pm

I set the OQ filter for all resources to 800 but it still displays all OQ resources. Do i understand the mechanic wrong or are the filters not working yet?
Btw, a feature to delete unneeded filters can't hurt either.

User avatar
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: Filters not working?

Post by Zimoon » Fri Aug 08, 2008 5:25 pm

After some testing I found that a filter for "All resources" does not work, you need to be more specific with the resource class, Aluminum for example.

I tried Inorganic, it seems as it excludes Organic, but it does not filter on the OQ I had set. Odd.

By the way, welcome and congrats to your first posts here :D

/Zimoon

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Filters not working?

Post by Sobuno » Sat Aug 09, 2008 9:33 am

Will take a look at it later, just got home about an hour ago after 20 hours of sitting in a car... So a bit tired

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2589
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Filters not working?

Post by Sobuno » Sat Aug 09, 2008 10:57 am

Okay, the filter system was working fine, it was the Add Filter page messing up and not storing the stat values. I've deleted all pointless filters (The ones set to All Resources as they would be the same as no filter).

The problem should be fixed now

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests