Site won't save settings

Discussion and suggestions regarding the site and/or forum.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
EpicValor
Novice Crafter
Posts: 1
Joined: Thu Mar 16, 2017 2:39 am

Site won't save settings

Post by EpicValor » Sun Sep 10, 2017 11:24 pm

I've tried 3 different browsers, and every time I try to save my settings in the settings page, it logs me out, and says I'm not authorized. I log back in, and try again to save my settings, and it does no good. Deleting the cookie for here didn't help.

ReneeBain
Novice Crafter
Posts: 1
Joined: Tue Jun 26, 2018 5:54 am

Re: Site won't save settings

Post by ReneeBain » Tue Jun 26, 2018 6:19 am

same caused for me too

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2575
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Site won't save settings

Post by Sobuno » Wed Jun 27, 2018 6:47 pm

Can you post step-by-step what you are doing? I do not seem to be able to reproduce the issue.

User avatar
Alyxa
Novice Crafter
Posts: 1
Joined: Thu Jun 14, 2012 1:35 pm
Location: NL
Contact:

Re: Site won't save settings

Post by Alyxa » Fri Jun 29, 2018 9:28 am

I'm experiencing the same issue.

I login successfully. I then click to go to the settings page and, if it hasn't already logged me out at that point, log in again. Then I finally get to the settings page and say, for example, change my galaxy from Basilisk to SWG Legends in the drop down menu. I hit submit. Then I am again logged out and receive the "not authorised" message.

I have tried disabling all ad/content blockers to no avail...

Thanks for looking into this.

User avatar
Sobuno
Developer
Posts: 2575
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Re: Site won't save settings

Post by Sobuno » Tue Jul 03, 2018 7:13 am

Alyxa wrote:
Fri Jun 29, 2018 9:28 am
I'm experiencing the same issue.

I login successfully. I then click to go to the settings page and, if it hasn't already logged me out at that point, log in again. Then I finally get to the settings page and say, for example, change my galaxy from Basilisk to SWG Legends in the drop down menu. I hit submit. Then I am again logged out and receive the "not authorised" message.

I have tried disabling all ad/content blockers to no avail...

Thanks for looking into this.
What address are you using SWGCraft through? .org, .co.uk or another?

karquile
Novice Crafter
Posts: 1
Joined: Tue May 22, 2018 8:51 pm

Re: Site won't save settings

Post by karquile » Fri Jul 13, 2018 1:09 pm

I'm seeing the same problem, coming in to swgcraft.co.uk using Opera, Microsoft Edge, and Chrome, on Windows 10 and on iOS. I log in successfully, I go to display some useful page like Resource Tree or Schematics, and the login boxes reappear. Right away.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests