GU 9 Houses

Ask & answer questions, submit ideas or post guides on the Architect Expertise.

Moderators: Savacc, Crafting Forum Moderators, Forum Moderator

Locked
Trixie9819
Apprentice Crafter
Posts: 85
Joined: Fri Jun 20, 2008 5:09 pm

GU 9 Houses

Post by Trixie9819 » Wed Apr 01, 2009 4:50 am

Are on Test Center and TCP, they use the same resources and sub components as other houses of the same size.

I'll try for screenshots of the thingies (brain is dead) and the 'structure cusomization kit' that lets you tint your houses. But not until tomorrow night, if somebody doesn't get to it first.

andhanni
Novice Crafter
Posts: 10
Joined: Sun Dec 02, 2007 1:37 am
Location: Atlanta, GA, USA
Contact:

Re: GU 9 Houses

Post by andhanni » Wed Apr 08, 2009 7:09 pm

All houses use the same components as their non-window ones.
Image

Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Re: GU 9 Houses

Post by Zimoon » Wed Apr 08, 2009 7:17 pm

andhanni wrote:All houses use the same components as their non-window ones.
All the easier for the "schematics maintainers" to add the new schematics then; go to the "template schematic" (the old, similat one) and click "DUPLICATE", edit the name, and save changes :)

More volunteers maybe? PM me or Sobuno (as we are here the most often).

/Zimoon

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests