New BBCode!

The purpose of this board is for any announcements by the developers. Only developers can start topics on this board.

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
Sobuno
Developer
Posts: 2591
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

New BBCode!

Post by Sobuno »

So, today I realized a feature that could be pretty funny to have, so I decided to make it :) It's the Resource BBCode

You just write [res]Resource Id[/res] or [res]Server:Resource[/res] and it will give you a little popup box

Demonstration below :)
Sobuno
Developer
Posts: 2591
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Post by Sobuno »

[res]696006[/res] or [res]Farstar:Eiskedae[/res]
[ res]696006[/res] or [ res]Farstar:Eiskedae[/res]
Milara
Novice Crafter
Posts: 25
Joined: Sat Aug 18, 2007 10:47 am
Contact:

Post by Milara »

That's entirely too cute for our own good. lol. Sweet. =)
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Post by Zimoon »

Sobuno wrote:[res]696006[/res] or [res]Farstar:Eiskedae[/res]
[ res]696006[/res] or [ res]Farstar:Eiskedae[/res]
Am I a moron or ... ?

On Firefox nothing pops up, even while having turned off the popup blocker and added swgcraft.co.uk to allowed sites. Is this a M$IE only feature?

/Z
Sobuno
Developer
Posts: 2591
Joined: Sun Mar 25, 2007 2:17 am
Contact:

Post by Sobuno »

Zimoon wrote:
Sobuno wrote:[res]696006[/res] or [res]Farstar:Eiskedae[/res]
[ res]696006[/res] or [ res]Farstar:Eiskedae[/res]
Am I a moron or ... ?

On Firefox nothing pops up, even while having turned off the popup blocker and added swgcraft.co.uk to allowed sites. Is this a M$IE only feature?

/Z
Well, it's actually not a popup, more like a tooltip or so (And it's javascript-driven, so no need to turn off popup blocker or anything)

Oh, and it should work on FireFox (Infact, I only tested on FireFox)
Zimoon
Forum Moderator
Posts: 4817
Joined: Mon May 14, 2007 6:55 am
Location: Stockholm, SE
Contact:

Post by Zimoon »

OKI, neat indeed, now that I have played aroudn with my security settings and my firewall and cannot think of which one change that made it work :D

/Z
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests