Search found 18 matches

by Kookoy
Sat Sep 02, 2017 11:08 pm
Forum: SWGAide
Topic: Inventory Resources not showing in The Laboratory
Replies: 0
Views: 8011

Inventory Resources not showing in The Laboratory

In "The Laboratory" tab, my Inventory resources are not listed for some schematics. For example, "Deed for: R2 Droid" calls for a Chemical of any quality, but none of the chemicals in my inventory are listed, only current resources. I also noticed the same for low-grade ore when having selected "Dee...
by Kookoy
Wed Aug 23, 2017 1:44 am
Forum: SWGAide
Topic: Select a character at the "Main" tab
Replies: 3
Views: 7657

Re: Select a character at the "Main" tab

I tried the /mailsave command but that didn't seem to do anything. My character was already showing in the left pane of the Main tab, underneath was the name of the server (Tarkin), along with notes.txt and macros.txt. Edit: I have it working now. My login to the server *is* my character name, which...
by Kookoy
Tue Aug 22, 2017 5:19 pm
Forum: SWGAide
Topic: Select a character at the "Main" tab
Replies: 3
Views: 7657

Select a character at the "Main" tab

Hello, I've just installed Sobuno's version of SWGAide and am getting the prompt Select a character at the "Main" tab when selecting the Resources or Trade tabs. Running Win 7 Pro x64. I've installed Java v8 64 bit (do I need the 32 bit version?) Have set javaw.exe compatibility and SWGAide.exe to R...
by Kookoy
Fri Aug 11, 2017 1:46 am
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: Guards working?
Replies: 3
Views: 7704

Re: Guards working?

Just came home to 77 new notifications, so yes, they are working again. Thanks Sobuno!
by Kookoy
Tue Aug 08, 2017 3:58 pm
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: Guards working?
Replies: 3
Views: 7704

Guards working?

Are guards currently working? Using swgcraft.org and on the Tarkin server. Some steel came into spawn roughly 12 hours ago that should have triggered a guard and I received no notification on the top of the page or by email.
by Kookoy
Sun Jul 30, 2017 4:56 pm
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: Cannot stay logged in to site or forums
Replies: 2
Views: 7133

Re: Cannot stay logged in to site or forums

It does, thank you for the quick response!
by Kookoy
Sun Jul 30, 2017 4:08 am
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: Cannot stay logged in to site or forums
Replies: 2
Views: 7133

Cannot stay logged in to site or forums

Hello, I hope this is the right place to post this. I am back in SWG after a 3+ year hiatus and find my account here is still active, however, after logging in I am logged out after clicking any link. For example, I log in on the swgcraft.co.uk main page but if I click any link on the navigation pan...
by Kookoy
Fri Nov 14, 2014 4:45 pm
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: "General Error" with Guards
Replies: 5
Views: 7254

Re: "General Error" with Guards

I can report that notifications are not working for me. I can post specifics if needed.
by Kookoy
Fri Nov 07, 2014 6:43 pm
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: "General Error" with Guards
Replies: 5
Views: 7254

Re: "General Error" with Guards

Not yet, but perhaps nothing has met the criteria. I will let you know either way.
by Kookoy
Wed Nov 05, 2014 4:59 pm
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: "General Error" with Guards
Replies: 5
Views: 7254

Re: "General Error" with Guards

Great, thanks! Could that be the reason I wasn't getting any notifications?
by Kookoy
Wed Nov 05, 2014 12:40 pm
Forum: Site/Forum Discussion
Topic: "General Error" with Guards
Replies: 5
Views: 7254

"General Error" with Guards

Hi,

I've not been getting any notifications in the last few months, when I click the My Guards link I get this error (screenshot below).

I've tried relogging and a different browser but still get the same error.
error.jpg
error.jpg (28.69 KiB) Viewed 7254 times
by Kookoy
Sat Feb 01, 2014 10:10 pm
Forum: General SWG Emulator Discussion
Topic: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula
Replies: 13
Views: 22572

Re: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula

Posted my results on the SWGEmu forums. I had missed a final calculation when making the MSSs, and when I went back through everything I made even more errors! All seems correct now as per my post on SWGEmu, just a slight discrepancy with some of the initial Assembly stats but the end results are ac...
by Kookoy
Fri Jan 31, 2014 6:29 pm
Forum: General SWG Emulator Discussion
Topic: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula
Replies: 13
Views: 22572

Re: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula

Well, the droid storage compartment is bugged in that it should be 50% CD and 50% OQ. We caught that on TC several months ago. Im thinking it should have been merged to Basilisk with Pub 4, but maybe not, it could be waiting for pub 5 to be merged. The only other thing I can think of is that the DS...
by Kookoy
Wed Jan 29, 2014 11:18 pm
Forum: General SWG Emulator Discussion
Topic: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula
Replies: 13
Views: 22572

Re: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula

Going from the code Savacc originally posted I believe an Amazing Success on initial Assembly yields 1.05 times that of a Great. I've tested this and it seems to be working that way. I've made some crafting stations with just 1 of each subcomponent. The Control Unit seems to be working okay, however...
by Kookoy
Wed Jan 29, 2014 1:28 am
Forum: General SWG Emulator Discussion
Topic: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula
Replies: 13
Views: 22572

Re: Micro Sensor Suite and the Weighed Average Formula

I'm having a problem with the crafting station now, the end result is 41.89 when my numbers say it should be 41.81. I won't get into my numbers as I'd like to hear what you have say about my previous post but I do have a few questions. On the initial Assembly, it doesn't matter if you get 'Great' or...